Δεν τον θέλει ο Τιμούρ, αλλά τον… γλυκοκοιτάζουν άλλες Κυπριακές ομάδες!

Δεν τον θέλει ο Τιμούρ, αλλά τον… γλυκοκοιτάζουν άλλες Κυπριακές ομάδες!

Μπορεί ο Έρβιν Κοφί να τέθηκε εκτός πλάνων του Τιμούρ Κετσπάγια και να είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση του «διαζυγίου» του με την Ανόρθωση, όμως όπως όλα δείχνουν, δεν θα δυσκολευτεί καθόλου για να βρει άλλη ομάδα, ειδικά αν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο!

Και αυτό γιατί οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται στο… μπλοκάκι ομάδων που θα δώσουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ολυμπιακού, Εθνικού Άχνας και ΕΝΠ, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκύψει και… άλλος «μνηστήρας»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE