Κύπρος: Κλείνει δρόμους η κακοκαιρία – Υπερχείλισε ο Πεδιαίος ποταμός

Κύπρος: Κλείνει δρόμους η κακοκαιρία – Υπερχείλισε ο Πεδιαίος ποταμός

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, η οδός Αλεξανδρουπόλεως, παρά το χώρο στάθμευσης οχημάτων του Δημαρχείου Στροβόλου, έχει κλείσει για την κυκλοφορία λόγω υπερχείλισης του Πεδιαίου ποταμού.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω οδικής σύγκρουσης, που συνέβη στην υπόγεια διάβαση  του κυκλικού κόμβου Αρχαγγέλου (παρά το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ), η διάβαση έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, η οποία διοχετεύεται πλέον από τον υπέργειο κυκλικό κόμβο.

Στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. 

Κλειστός είναι επίσης, ο δρόμος Αγίου Θεράπωντος – Άλασσας, που οδηγεί στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος και βράχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χάρης Γεωργιάδης: Γιατί επέλεξε τη ρήξη με τον Αβέρωφ–Οι επιδιώξεις και το παρασκήνιο

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χάρης Γεωργιάδης: Γιατί επέλεξε τη ρήξη με τον Αβέρωφ–Οι επιδιώξεις και το παρασκήνιο

Η επιστολή του Χάρη Γεωργιάδη προς την Αννίτα Δημητρίου αποτελεί μια στοχευμένη πολιτική παρέμβαση, σε μια κρίσιμη περίοδο για τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Η ξεκάθαρη άρνησή του να συμμετάσχει σε προεκλογική εκστρατεία υπέρ του Αβέρωφ Νεοφύτου, εφόσον ο τελευταίος εξασφαλίσει το χρίσμα για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, δεν περιορίζεται σε μια προσωπική διαφοροποίηση. Επηρεάζει τις εσωκομματικές ισορροπίες και δημιουργεί νέα δεδομένα για την επόμενη ημέρα της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE