Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Παρουσίαση “FUTURE CAREER OPPORTUNITIES BY PwC”.

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Παρουσίαση “FUTURE CAREER OPPORTUNITIES BY PwC”.

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της PwC Κύπρου προς τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με τίτλο «Future Career Opportunities by PwC».

Η παρουσίαση έγινε από τον κ. Μάριο Μελανίδη, Επιχειρησιακό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της PwC, ενώ το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν η κα. Ρεβέκκα Παπαντωνίου, Διευθύντρια στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της PwC και ο κ. Παντελής Ευαγγέλου, Συνέταιρος της PwC.


Η παρουσίαση «Future Career Opportunities by PwC», αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με ένα από τα μεγαλύτερα εταιρικά brand της παγκόσμιας αγοράς. Ο κ. Μελανίδης παρουσίασε τους τομείς δραστηριοποίησης και την οργανωτική δομή της PwC, τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει ο οργανισμός μεταξύ των οποίων και αμειβόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης καθώς επίσης και τις ευκαιρίες απασχόλησης στην PwC.


Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η ανακοίνωση του κ. Ανδρέα Χατζηξενοφώντος, Πρόεδρου του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών, της προσφοράς χρηματικού βραβείου εκ μέρους της PwC προς τον πρωτεύσαντα απόφοιτο του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών της Σχολής Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής.


Η εν λόγω παρουσίαση αποτελεί το πρώτο βήμα της περαιτέρω συνεργασίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με την PwC επιβεβαιώνοντας την σταθερή προσήλωση του για επιτυχή σύνδεση με την αγορά εργασίας, καθώς και την ενδυνάμωση της εξωστρέφειάς του Πανεπιστημίου μέσω συνεργασιών με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE