ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 21χρονος διαρρήκτης – «Ξάφρισαν» κατοικία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 21χρονος διαρρήκτης – «Ξάφρισαν» κατοικία

Συνελήφθη την Τρίτη 07/01, με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 21χρονος κάτοικος Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Η διάρρηξη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, την 31η Δεκεμβρίου 2019. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 30 και 31 Δεκεμβρίου 2019, άγνωστοι διέρρηξαν κατοικία στη Λάρνακα, απ’ όπου έκλεψαν πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μία τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη επίσης, στις 6 Ιανουαρίου 2020 και 33χρονος κάτοικος Λάρνακας. Χθες ο 33χρονος, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE