ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 21χρονος διαρρήκτης – «Ξάφρισαν» κατοικία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 21χρονος διαρρήκτης – «Ξάφρισαν» κατοικία

Συνελήφθη την Τρίτη 07/01, με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 21χρονος κάτοικος Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Η διάρρηξη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, την 31η Δεκεμβρίου 2019. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 30 και 31 Δεκεμβρίου 2019, άγνωστοι διέρρηξαν κατοικία στη Λάρνακα, απ’ όπου έκλεψαν πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μία τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη επίσης, στις 6 Ιανουαρίου 2020 και 33χρονος κάτοικος Λάρνακας. Χθες ο 33χρονος, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE