ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαρροή συμπιεσμένου οξυγόνου στο Γ. Νοσοκομείο Αμμοχώστου - Aσθενείς μετακινήθηκαν από τα δωμάτια τους

Διαρροή συμπιεσμένου οξυγόνου στο Γ. Νοσοκομείο Αμμοχώστου - Aσθενείς μετακινήθηκαν από τα δωμάτια τους

Διαρροή συμπιεσμένου οξυγόνου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 08/01 στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας γύρω στις 05.30 το πρωί, έγινε αντιληπτή διαρροή συμπιεσμένου οξυγόνου που βρισκόταν σε μεγάλο σε χωρητικότητα ντεπόζιτο, που βρίσκεται στο υπόγειο του Νοσοκομείου.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας καθώς και της Αστυνομίας και απέκλεισαν το χώρο του  Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Συνολικά τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στο Νοσοκομείο και με τη βοήθεια της Αστυνομίας και του νοσηλευτικού προσωπικού ορισμένοι από τους ασθενείς μετακινήθηκαν από τα δωμάτια τους στο χώρο υποδοχής, χωρίς να πάθει κανένας οτιδήποτε από τη διαρροή.

Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο παρέμειναν στον εξωτερικό χώρο του νοσηλευτηρίου, αφού αποκλείστηκαν οι είσοδοι του Νοσοκομείου και λίγο πριν τις οκτώ το πρωί τους επετράπη η είσοδος στο κτίριο από τη κεντρική πύλη.

Η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατάφεραν να περιορίσουν την διαρροή του συμπιεσμένου οξυγόνου και τα ακριβή αίτια της διαρροής θα διαφανούν κατά τη διάρκεια έρευνας που θα διενεργηθεί αργότερα.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top