Στο 91% της κανονικής η βροχόπτωση τoν Ιανουάριο

Στο 91% της κανονικής η βροχόπτωση τoν Ιανουάριο

Στο 91% της κανονικής έφτασε η βροχόπτωση από την 1η Ιανουαρίου μέχρι την Τρίτη 7 Ιανουαρίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, από την 1η Οκτωβρίου 2019 μέχρι το πρωί της 7ης Ιανουαρίου 2020, η συνολική βροχόπτωση ανήλθε στα 377,7 χιλιοστά και αντιστοιχεί στο 128% της κανονικής ποσότητας βροχόπτωσης για την ίδια περίοδο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι το πρωί της 7ης Ιανουαρίου 2020 ανήλθε στα 93,3 χιλιοστά ή 91% σε σχέση με την κανονική ποσότητα του μήνα, ενώ η ποσότητα βροχόπτωσης του τελευταίου τετραημέρου ανήλθε στα 69 χιλιοστά.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η Ιανουαρίου μέχρι σήμερα σημειώθηκε στην περιοχή Πλατάνια με 266,4 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 141% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή. Ακολουθούν ο Σαϊττάς με 177,1 χιλιοστά βροχόπτωσης (122% της κανονικής), το Γεφύρι Παναγιάς με 92,9 χιλιοστά (119% της κανονικής) και το Κελλάκι με 136,9 χιλιοστά (118% της κανονικής).

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE