ΛΕΜΕΣΟΣ: Φως στα αίτια του θανάτου του ιδιαίτερα αγαπητού κοινοτάρχη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φως στα αίτια του θανάτου του ιδιαίτερα αγαπητού κοινοτάρχη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του κοινοτάρχη της Ερήμης Πανίκου Χατζηχαμπή έριξε η νεκροτομή επί της σορού του που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα, το μεσημέρι της Τρίτης (07/01).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κα Παπέττα προσδιόρισε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό από εισρόφηση τροφής και εμεσμάτων.

Ο κ. Πανίκος Χατζηχαμπής, έχασε τη ζωή του την Κυριακή (05/01), σε ηλικία 65 ετών.

Όπως είχαμε σημειώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινότητα της Ερήμης αφού επιτέλεσε έργο στο χωριό.

Η παρούσα θητεία του ήταν η τέταρτη συνεχόμενη του, κάτι που δείχνει την εμπιστοσύνη που του είχαν οι συγχωριανοί του.

Η κηδεία του κ. Χατζηχαμπή θα τελεστή την Τετάρτη 08/01, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Ερήμη.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 12 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE