ΠΑΓΩΜΕΝΟ του Κάρλος για Σαλαμίνα – Εκτός ΠΛΑΝΩΝ για τα επόμενα ματς

ΠΑΓΩΜΕΝΟ του Κάρλος για Σαλαμίνα – Εκτός ΠΛΑΝΩΝ για τα επόμενα ματς

Προς το παρών είναι «παγωμένη» η υπόθεση πιθανής μετακόμισης του Ιβάν Κάρλος στη Νέα Σαλαμίνα. 

Ο βασικός λόγος είναι το οικονομικό, αφού η διοίκηση των ερυθρολεύκων, δεν προσφέρει (για την ώρα) τα λεφτά που ζητά ο παίχτης.

Παράλληλα, δεν βρέθηκε ακόμα η φόρμουλα να φύγει ο Μαουρίτσιο ή άλλος παίχτης, για να ανοίξει θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο Κάρλος ενημερώθηκε χθες από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, ότι θα προπονείται ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν υπολογίζεται για τα επόμενα δυο παιχνίδια με Αλκή Ορόκλινη (κύπελλο) και Νέα Σαλαμίνα.

Δεν αποκλείεται πάντως το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος επιθετικός, να μετακινηθεί σε ομάδα εκτός Κύπρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE