Του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο μετά τη μεταγραφή στην Μπάγερν!

Του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο μετά τη μεταγραφή στην Μπάγερν!

Η Σάλκε αποφάσισε να «τιμωρήσει» τον Αλεξάντερ Νίμπελ για την ανακοίνωση της μετακίνησής του στην Μπάγερν Μονάχου το προσεχές καλοκαίρι, αφαιρώντας του το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Οι «βασιλικοί μπλε» θα χάσουν τον τερματοφύλακά τους που θα μετακινηθεί στο Μόναχο τους επόμενους μήνες και το γεγονός πως η μεταγραφή επισημοποιήθηκε από τώρα, φαίνεται ότι ενόχλησε την ομάδα στην οποία ο Νίμπελ θα παραμείνει μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Παρά το γεγονός πως ούτως ή άλλως έμενε ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του, στη Σάλκε αποφάσισαν ότι πλέον δεν τους αντιπροσωπεύει ανάμεσα στα μέλη του ρόστερ και του αφαίρεσαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE