Του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο μετά τη μεταγραφή στην Μπάγερν!

Του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο μετά τη μεταγραφή στην Μπάγερν!

Η Σάλκε αποφάσισε να «τιμωρήσει» τον Αλεξάντερ Νίμπελ για την ανακοίνωση της μετακίνησής του στην Μπάγερν Μονάχου το προσεχές καλοκαίρι, αφαιρώντας του το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Οι «βασιλικοί μπλε» θα χάσουν τον τερματοφύλακά τους που θα μετακινηθεί στο Μόναχο τους επόμενους μήνες και το γεγονός πως η μεταγραφή επισημοποιήθηκε από τώρα, φαίνεται ότι ενόχλησε την ομάδα στην οποία ο Νίμπελ θα παραμείνει μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Παρά το γεγονός πως ούτως ή άλλως έμενε ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του, στη Σάλκε αποφάσισαν ότι πλέον δεν τους αντιπροσωπεύει ανάμεσα στα μέλη του ρόστερ και του αφαίρεσαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE