ΠΑΦΟΣ: Τον συνέλαβαν μετά απο 1.5 χρόνο για απόσπαση 2.500 ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Τον συνέλαβαν μετά απο 1.5 χρόνο για απόσπαση 2.500 ευρώ

Στη σύλληψη 43χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση απόσπασης χρημάτων ύψους 2,5 χιλιάδων ευρώ.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αδίκημα έγινε στις 28.5.2018 και ο 43χρονος φέρεται να απέσπασε το χρηματικό ποσό των 2,5 χιλ. ευρώ από 52χρονη.

Η παραπονούμενη ανέφερε στην Αστυνομία,ότι έδωσε στον 43χρονο το ποσό των 2,5 χιλιάδων ευρώ προκειμένου αυτός να ετοιμάσει τα χαρτιά για τη μετάβαση του γιου της στη Γερμανία, πράγμα που δεν έπραξε.

Ο 43χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος με όρους για να κλητευθεί αργότερα.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE