ΠΑΦΟΣ: Τον συνέλαβαν μετά απο 1.5 χρόνο για απόσπαση 2.500 ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Τον συνέλαβαν μετά απο 1.5 χρόνο για απόσπαση 2.500 ευρώ

Στη σύλληψη 43χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση απόσπασης χρημάτων ύψους 2,5 χιλιάδων ευρώ.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αδίκημα έγινε στις 28.5.2018 και ο 43χρονος φέρεται να απέσπασε το χρηματικό ποσό των 2,5 χιλ. ευρώ από 52χρονη.

Η παραπονούμενη ανέφερε στην Αστυνομία,ότι έδωσε στον 43χρονο το ποσό των 2,5 χιλιάδων ευρώ προκειμένου αυτός να ετοιμάσει τα χαρτιά για τη μετάβαση του γιου της στη Γερμανία, πράγμα που δεν έπραξε.

Ο 43χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος με όρους για να κλητευθεί αργότερα.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE