ΕΛΛΑΔΑ: Σεισμός αρκετών Ρίχτερ στα ανοικτά της Ζακύνθου

ΕΛΛΑΔΑ: Σεισμός αρκετών Ρίχτερ στα ανοικτά της Ζακύνθου

Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στις 00:55 στο Ιόνιο, στον θαλάσσιο χώρο 37 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του νησιού της Ζακύνθου.

 Σε ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αναφέρει πως, εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου που διανεμήθηκε στα μέσα ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η δόνηση, την οποία το Ινστιτούτο χαρακτηρίζει "ασθενή" στην ανακοίνωσή του, εντοπίστηκε σε απόσταση 277 χιλιομέτρων δυτικά της Αθήνας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE