Λαβωμένος στη Λευκωσία ο Απόλλωνας (τα δεδομένα με Γκιέ)

Λαβωμένος στη Λευκωσία ο Απόλλωνας (τα δεδομένα με Γκιέ)

Πέρας της εντός έδρας ήττας από την Ανόρθωση, ο Απόλλωνας έχασε και αρκετούς ποδοσφαιριστές, που θα στερηθεί στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Συγκεκριμένα Σανγκόι, Παπουλής, Χαμαντανί και Μερκής αντίκτυσαν κίτρινη κάρτα στο ματς με την Ανόρθωση, συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό και θα είναι εκτός. Όπως επίσης και οι τραυματίες Αντράντε και Βασιλείου.

Σε ότι αφορά τον Γκιέ που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το Σαββατιάτικο παιχνίδι, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. Ακόμη να ξεκαθαρίσει η ετοιμότητα των Ρομπέρ και Τουράμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE