ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΑΧΝΑ: 18 άτομα εγκλωβίστηκαν σε ξωκκλήσι – Επιχείρηση απεγκλωβισμού

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΑΧΝΑ: 18 άτομα εγκλωβίστηκαν σε ξωκκλήσι – Επιχείρηση απεγκλωβισμού

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, 18 άτομα έχουν εγκλωβιστεί σε ξωκκλήσι στο χωρίο Πάχνα της Επαρχίας Λεμεσού, και αυτή την ώρα διεξάγεται επιχείρηση απεγκλωβισμού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η περιοχή στο ξωκκλήσι του Αγίου Στεφάνου, έχει πλημμυρίσει και αυτή την στιγμή βρίσκεται καθ’ οδόν, μηχάνημα για την διοχέτευση των υδάτων ούτως ώστε να μπορούν να βγουν από το ξωκλήσι τα 18 άτομα.

Περισσότερα σε λίγο... 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE