ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΑΧΝΑ: 18 άτομα εγκλωβίστηκαν σε ξωκκλήσι – Επιχείρηση απεγκλωβισμού

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΑΧΝΑ: 18 άτομα εγκλωβίστηκαν σε ξωκκλήσι – Επιχείρηση απεγκλωβισμού

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, 18 άτομα έχουν εγκλωβιστεί σε ξωκκλήσι στο χωρίο Πάχνα της Επαρχίας Λεμεσού, και αυτή την ώρα διεξάγεται επιχείρηση απεγκλωβισμού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η περιοχή στο ξωκκλήσι του Αγίου Στεφάνου, έχει πλημμυρίσει και αυτή την στιγμή βρίσκεται καθ’ οδόν, μηχάνημα για την διοχέτευση των υδάτων ούτως ώστε να μπορούν να βγουν από το ξωκλήσι τα 18 άτομα.

Περισσότερα σε λίγο... 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.