ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΑΧΝΑ: 18 άτομα εγκλωβίστηκαν σε ξωκκλήσι – Επιχείρηση απεγκλωβισμού

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΑΧΝΑ: 18 άτομα εγκλωβίστηκαν σε ξωκκλήσι – Επιχείρηση απεγκλωβισμού

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, 18 άτομα έχουν εγκλωβιστεί σε ξωκκλήσι στο χωρίο Πάχνα της Επαρχίας Λεμεσού, και αυτή την ώρα διεξάγεται επιχείρηση απεγκλωβισμού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η περιοχή στο ξωκκλήσι του Αγίου Στεφάνου, έχει πλημμυρίσει και αυτή την στιγμή βρίσκεται καθ’ οδόν, μηχάνημα για την διοχέτευση των υδάτων ούτως ώστε να μπορούν να βγουν από το ξωκλήσι τα 18 άτομα.

Περισσότερα σε λίγο... 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE