ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε η 15χρονη που έλειπε από το σπίτι της

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε η 15χρονη που έλειπε από το σπίτι της

 Πρόσωπο ηλικίας 15 χρόνων, η οποία απουσίαζε από το χώρο διαμονής της στην Λευκωσία, από τις 4.00 το απόγευμα της Δευτέρας 06/01, εντοπίστηκε.

Η 15χρονη μετέβηκε και εντοπίστηκε στην κατοικία οικείου της προσώπου, στην Λεμεσό, γύρω στις 1.30 μετά τα μεσάνυκτα την Τρίτη, 7 Ιανουαρίου, 2020. Αυτή είναι καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE