Η κρίση στη Μέση Ανατολή, η Λιβύη και η Συρία στο επίκεντρο συνάντησης Μέρκελ - Πούτιν

Η κρίση στη Μέση Ανατολή, η Λιβύη και η Συρία στο επίκεντρο συνάντησης Μέρκελ - Πούτιν

Η Kαγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ θα επισκεφθεί τη Ρωσία στις 11 Ιανουαρίου για να συζητήσει την κρίση στη Μέση Ανατολή με τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.


Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της ρωσικής προεδρίας η Καγκελάριος θα πάει στη Ρωσία κατόπιν πρόσκλησης του Ρώσου Προέδρου.

Στην ατζέντα των συζητήσεων θα περιληφθούν «η κατάσταση στη Συρία και τη Λιβύη, η κλιμάκωση των εντάσεων στη Μέση Ανατολή ως αποτέλεσμα της αεροπορικής επιδρομής των ΗΠΑ στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης στις 3 Ιανουαρίου» αλλά επίσης και η ουκρανική κρίση, μετέδωσε το πρακτορείο Tass.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Video - ΠτΔ: «Αναλαμβάνουμε την Προεδρία σε μια περίοδο προκλήσεων»

Video - ΠτΔ: «Αναλαμβάνουμε την Προεδρία σε μια περίοδο προκλήσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε την Πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν τονίζοντας πως η παρουσία της επιβεβαιώνει τη στενή συνεργασία.