Στην ατζέντα ο Γλύκος!

Στην ατζέντα ο Γλύκος!

Η απόκτηση ενός τερματοφύλακα βρίσκεται στην χειμερινή μεταγραφική ατζέντα του Παναιτωλικού.

Στην ομάδα του Αγρινίου δεν νιώθουν «γεμάτοι» με το δίδυμο Κνετ – Γιαννακόπουλου, ενώ ο Κυριακίδης αποτελεί ξένο σώμα, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο που τρέχει μέχρι το καλοκαίρι.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται είναι του Παναγιώτη Γλύκου.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας παραμένει χωρίς ομάδα έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης.

Η εμπειρία του είναι δεδομένη έχοντας 109 συμμετοχές σε επίπεδο Super League κι αν κάτι προβληματίζει αυτή είναι η απουσία του για μεγάλο διάστημα από τα γήπεδα, δεδομένου πως η τελευταία (επίσημη) συμμετοχή του καταγράφηκε στις 24 Μαίου 2017 στην αναμέτρηση Πανιώνιος – ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE