ΛΕΜΕΣΟΣ: Θεοφάνεια χωρίς κατάδυση Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θεοφάνεια  χωρίς κατάδυση Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα

Οι σφοδροί άνεμοι και η θαλασσοταραχή δεν επέτρεψαν την καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, στο παλιό λιμάνι, για τους επίσημους  εορτασμούς των Θεοφανείων της Λεμεσού.

Η Θεία Λειτουργία και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του ευχήθηκε σε όλους "χρόνια πολλά".
 
"Δυστυχώς ο καιρός σήμερα δεν μας επέτρεψε να παρακολουθήσουμε όλη την τελετή των Θεοφανείων, η οποία έγινε στην εκκλησία", είπε και πρόσθεσε "μακάρι να συνεχίσει να βρέχει και να έχουμε το νερό που τόσο πολύ χρειαζόμαστε".
 
Η ακύρωση της τελετής κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, στην αποβάθρα του παλιού λιμανιού, ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας (06/11), από το Δήμο Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Τουρκική πρωτεύουσα θα βρίσκεται σήμερα, η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, η οποία σε συνέχεια της προπαρασκευαστικής αποστολής την οποία διεξάγει, θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας. Η κα Ντι Κάρλο, η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στην Ελληνική Πρωτεύουσα, αναμένεται να μεταφέρει ουσιαστικά τις ιδέες τις οποίες κατέθεσε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενώπιων της, κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE