Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ντέρμπι ο Μαρινάκης – Η ΚΑΤΣΑΔΑ που… «ξύπνησε» τους παίκτες

Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ντέρμπι ο Μαρινάκης – Η ΚΑΤΣΑΔΑ που… «ξύπνησε» τους παίκτες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε, όμως, ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό, καταφέρνοντας να τον περιορίσει σε μεγάλο μέρος του αγώνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θορυβημένος από την εικόνα της ομάδας του, κατέβηκε στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στην ανάπαυλα, προκειμένου να ξυπνήσει τους «ερυθρόλευκους».

«Χθες μας ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε κι έχουμε σήμερα την ευκαιρία να περάσουμε μόνοι πρώτοι. Θα αυτοκτονήσουμε;», φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.