Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ντέρμπι ο Μαρινάκης – Η ΚΑΤΣΑΔΑ που… «ξύπνησε» τους παίκτες

Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ντέρμπι ο Μαρινάκης – Η ΚΑΤΣΑΔΑ που… «ξύπνησε» τους παίκτες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε, όμως, ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό, καταφέρνοντας να τον περιορίσει σε μεγάλο μέρος του αγώνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θορυβημένος από την εικόνα της ομάδας του, κατέβηκε στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στην ανάπαυλα, προκειμένου να ξυπνήσει τους «ερυθρόλευκους».

«Χθες μας ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε κι έχουμε σήμερα την ευκαιρία να περάσουμε μόνοι πρώτοι. Θα αυτοκτονήσουμε;», φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.