ΖΥΓΙ: Αψήφησαν το κρύο και βούτηξαν για τον Σταυρό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΖΥΓΙ: Αψήφησαν το κρύο και βούτηξαν για τον Σταυρό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Παρά το τσουχτερό κρύο και την φουρτουνιασμένοι θάλασσα, οι κάτοικοι στο Ζύγι στην Λεμεσό, βούτηξαν στην θάλασσα για την καθιερωμένη τέλεση του Αγιασμού των Υδάτων, την Δευτέρα 06/01, ημέρα Θεοφανίων.

Αρκετοί χειμερινοί κολυμβητές, συγκεντρώθηκαν στην μικρή μαρίνα της κοινότητας και βούτηξαν στα νερά για να πάρουν τον Σταυρό, ενώ στο σημείο βρίσκονταν και πλήθος κόσμου για να θαυμάσει τους κολυμβητές.

Στο Ζύγι (από τη Μητρόπολη Τριμυθούντος), παρευρέθηκαν η Επίτροπος Περιβάλλοντος Κλέλια Βασιλείου, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Ζυγίου.

 

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE