Η Τεχεράνη διαμαρτύρεται για τα σχόλια Γερμανών αξιωματούχων

Η Τεχεράνη διαμαρτύρεται για τα σχόλια Γερμανών αξιωματούχων

Το Ιράν κάλεσε τον επιτετραμμένο της Γερμανίας στην Τεχεράνη για να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τα «επιζήμια» σχόλια που έκαναν ορισμένοι Γερμανοί αξιωματούχοι με αφορμή τον φόνο του Ιρανού στρατιωτικού διοικητή Κασέμ Σουλεϊμανί.

¨Το Ιράν επικρίνει δριμύτατα τα ακατάλληλα, ασύστατα και επιζήμια σχόλια ορισμένων Γερμανών αξιωματούχων», μετέδωσε η ιρανική τηλεόραση.

Μια εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης είπε την Παρασκευή ότι το αμερικανικό πλήγμα από το οποίο σκοτώθηκε ο Σουλεϊμανί ήταν μια απάντηση στις στρατιωτικές προκλήσεις των Ιρανών στη Μέση Ανατολή.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE