Η Τεχεράνη διαμαρτύρεται για τα σχόλια Γερμανών αξιωματούχων

Η Τεχεράνη διαμαρτύρεται για τα σχόλια Γερμανών αξιωματούχων

Το Ιράν κάλεσε τον επιτετραμμένο της Γερμανίας στην Τεχεράνη για να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τα «επιζήμια» σχόλια που έκαναν ορισμένοι Γερμανοί αξιωματούχοι με αφορμή τον φόνο του Ιρανού στρατιωτικού διοικητή Κασέμ Σουλεϊμανί.

¨Το Ιράν επικρίνει δριμύτατα τα ακατάλληλα, ασύστατα και επιζήμια σχόλια ορισμένων Γερμανών αξιωματούχων», μετέδωσε η ιρανική τηλεόραση.

Μια εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης είπε την Παρασκευή ότι το αμερικανικό πλήγμα από το οποίο σκοτώθηκε ο Σουλεϊμανί ήταν μια απάντηση στις στρατιωτικές προκλήσεις των Ιρανών στη Μέση Ανατολή.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE