ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ινγκεμπρίγκτσεν: «Πρέπει να υπάρχει…» – Τι είπε για μεταγραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ινγκεμπρίγκτσεν: «Πρέπει να υπάρχει…» – Τι είπε για μεταγραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, μιλώντας μετά το ιδανικό του ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας με το επιβλητικό 4-0 επί της ΕΝΠ στο ΓΣΠ, στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε τα εξής: 

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί μπήκαμε στον αγώνα με αρκετή ενέργεια. Σκοράραμε νωρίς και αυτό διευκόλυνε το έργο μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σημαντικό να κρατήσουμε τον έλεγχο του παιγνιδιού. Για μένα ήταν σημαντικό να ξεκινήσω με νίκη στην ομάδα».

Είχα δει αρκετά παιγνίδια της ομάδας. Έχει αρκετή ποιότητα. Το πιο σημαντικό ήταν να απελευθερώσουμε την ομάδα και να παίζουν οι παίκτες για να το χαίρονται. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό rotation. Πρέπει να υπάρχει καλή προπόνηση και διατροφή. Πρέπει να υπάρχει ποιότητα ανάμεσα και μετά τα παιγνίδια.

Σήμερα παίξαμε πολύ καλά με αρκετούς παίκτες στην επίθεση. Πρέπει να βελτιωθούμε για να έχουμε ισορροπίες. Θα προσπαθήσουμε για τέσσερις μεταγραφές αλλά εκεί που χρειάζεται η ομάδα».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  



ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στον στρατηγικό γεωπολιτικό ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, στις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ και τον Στρατηγικό Διάλογο μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στη στενή συνεργασία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Διασπορά, αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, στη Νέα Υόρκη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top