Ομόνοια 1948: «Είναι με περηφάνια που βλέπουμε ο Πράσινος Λαός να…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ομόνοια 1948: «Είναι με περηφάνια που βλέπουμε ο Πράσινος Λαός να…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής η Ομόνοια 1948 όπου αναφέρει: 

«Ιδρύωντας το Λαϊκό μας Σωματείο είχαμε υποσχεθεί να δώσουμε ζωή στα γήπεδα των πιο κάτω κατηγοριών και είναι με περηφάνια που βλέπουμε ο Πράσινος Λαός να γεμίζει τις κερκίδες σε κάθε γωνιά της Κύπρου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία σας από εμάς που αναλάβαμε να διοικήσουμε το Σωματείο που ανήκει σε όλους μας.

Ευχαριστίες και στον Άτλα Αγλαντζιάς για την άψογη φιλοξενία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή για το τελευταίο παιχνίδι του 1ου γύρου απέναντι στην Ολυμπιάς Λυμπιών η ώρα 14:30 στο «Κερύνεια Επιστροφή».

Διαβάστε επίσης: 

Τι και εάν βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αλλά μετά έχασε, η αντίπαλος ομάδα… βγάζει το καπέλο στην Ομόνοια 1948 και στον κόσμο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.