ΑΠΟΕΛ: Μόνο τρίποντο στα… «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ» Κόρε! Οι θέσεις που «ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ»

ΑΠΟΕΛ: Μόνο τρίποντο στα… «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ» Κόρε! Οι θέσεις που «ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ»

Ο ΑΠΟΕΛ, αντιμετωπίζει την ΕΝΠ (17:00), στο ΓΣΠ για την 15η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που θα γίνουν τα… αποκαλυπτήρια Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν στον πάγκο της ομάδας.

Ο Νορβηγός τεχνικός, θα δώσει τα πρώτα του δείγματα δουλειάς και φυσικά δεν θέλει να αρχίσει… στραβά τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Aπό την άλλη, οι περσινοί πρωταθλητές, θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή εικόνα που είχαν στην αρχή της σεζόν, με πολλά ανεβοκατεβάσματα και να επιστρέψουν στις νίκες.

Οι ποδοσφαιριστές, είναι έτοιμοι να δείξουν τι πραγματικά μπορούν και θέλουν με το νέο χρόνο να κάνουν και μια διαφορετική αρχή. Ο ΑΠΟΕΛ, είναι το φαβορί απέναντι στην ΕΝΠ, ωστόσο θα πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο.

Με το νέο χρόνο, ίσως είναι και μια ευκαιρία για… επανεκκίνηση μερικών παικτών που ήταν στον «πάγο».

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ 

Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο με το 4-3-3 να είναι από το αγαπημένο του σύστημα, ή αυτό που παρατάσσει σε αρκετά παιχνίδια.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπέλετς, με τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μιχαΐλοβιτς, Μερκή, Σάβιτς και Ιωάννου.

Στον χώρο του κέντρου την τριάδα θα αποτελέσουν οι Σόουζα, Άλεφ και Μάτιτς, ενώ «παίζονται» δύο θέσεις στο επιθετικό τρίτο.

Συκγκεκριμένα, η μόνη σίγουρη θέση είναι αυτή στο δεξί άκρο της επίθεσης που θα αγωνιστεί ο Τάμαρι. Από εκεί και πέρα, στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Εφραίμ ή ο Γιάκολις, ενώ μπροστά ερωτηματικό παραμένει αν θα αγωνιστεί με τον Πάβλοβιτς ή τον Χαλένιους ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ΕΝΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE