Παρά τα… ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ήρθε η ώρα για ΕΞΑΔΑ! Τι ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ο Πουρσαϊτίδης

Παρά τα… ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ήρθε η ώρα για ΕΞΑΔΑ! Τι ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ο Πουρσαϊτίδης

H Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας (19:00) στο «Αμμόχωστος» και το μόνο που θέλει είναι το τρίποντο για να ανέβει στην 6η θέση.

Οι ερυθρόλευκοι, θέλουν να εκμεταλλευτούν το… δώρο του Ολυμπιακού που έφερε ισοπαλία με την ΑΕΚ στην «Αρένα», και με μία νίκη, παρά το κακό της ξεκίνημα και τα… σκαμπανεβάσματα της, θα μπει στην εξάδα, κάτι που είναι ο στόχος από την αρχή της σεζόν.

Το έργο μόνο εύκολο δεν θα είναι, ωστόσο είναι οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη, να αποδείξουν πως αξίζουν μια θέση στο πρώτο γκρουπ και να στείλουν απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ 

O Bεσελόφσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Σαν Ρομάν στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Κορέια στο αριστερό, με τους Φουστάρ Λαμπό και Χριστοφόρου να συμπληρώνουν την γραμμή στα μετόπισθεν.

Στον χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Νουρ και Κωστής ενώ η επιθιτική τριάδα θα αποτελείται από τους Ελουντού στη μία πτέρυγα της επίθεσης, τον Σίμπσον στην άλλη και τον Κίνγκσλεϊ που θα είναι ο κεντρικός επιθετικός.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE