Παίζει… δυνατά του Τόνσο

Παίζει… δυνατά του Τόνσο

Τη μέρα των Χριστουγέννων δημοσίευμα στην Ελλάδα έκανε αναφορά σε ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον ποδοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης, Μαρτίν Τόνσο.

Διαβάστε: 

Η μεγάλη Κυπριακή ομάδα που δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για τον παίκτη του Άρη Θεσσαλονίκης – Το ποσό που αμείβεται ετησίως

Την Κυριακή (05-01-2020) δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.sportime.gr φέρει τον Αργεντίνο επιτελικό μέσο να είναι στο στόχαστρο του Ατρόμητου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Για 10άρι ψάχνει ο Ατρόμητος, που ελέγχει κάθε πιθανό στόχο, που μπορεί να ικανοποιεί τις ανάγκες της ομάδας και τα… θέλω του προπονητή.

Ένας από αυτούς, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», είναι Μαρτίν Τόνσο του Άρη.

Ο Αργεντινός δεν τα πάει καλά στο Άρη, έχοντας 13 ματς, 390’ και ένα απόλυτο μηδέν σε γκολ/ασίστ στο πρώτο εξάμηνο της φετινής περιόδου.

Συνάμα, συμβόλαιο που ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ενημερώσει πως επιθυμεί πρόωρα τη λύση της συνεργασίας τους.

Έτσι, οι φήμες για τον Ατρόμητο, έχουν αρχίσει και γίνονται όλο και περισσότερες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE