Αδελφή το παράκανες με τα πάθη του Χριστού – Καλόγρια μαχαίρωσε μαθητή για να νιώσει τον πόνο του Μεσσία

Αδελφή το  παράκανες με τα πάθη του Χριστού – Καλόγρια μαχαίρωσε μαθητή για να νιώσει τον πόνο του Μεσσία

Η υπερβολικά ζηλότυπη καλόγρια, μαχαίρωσε με ένα χοντρό καρφί ένα μαθητή στο χέρι για να του δείξει πόσο υπέφερε ο Ιησούς.

Η 30χρονη αδελφή Λουδοβίκη, δίδασκε το μάθημα των θρησκευτικών σε ένα σχολείο στην πόλη του Kysucke Nove Mesto της βόρειας Σλοβακίας.

Σε κάποια στιγμή του μαθήματος, κάλεσε τον ανυποψίαστο 7χρονο μαθητή Άνταμ, να πλησιάσει την έδρα.

Στη συνέχεια, έβγαλε ένα χοντρό καρφί από τη τσάντα της και το έχωσε το σε χέρι του αγοριού, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης παρακολουθούσαν έντρομα, την ώρα που του υποδείκνυε ότι έτσι υπέφερε ο Ιησούς  και έτσι θα υποφέρει και ο ίδιος αν συμπεριφέρεται άσχημα.

Εξοργισμένη η μητέρα του αγοριού, άκουσε σοκαρισμένη τον γιο της να της διηγείται τι έγινε στην τάξη,  όταν γύρισε στο σπίτι από το σχολείο.

Εκπρόσωπος του σχολείου, δήλωσε ότι η διεύθυνση αποδοκιμάζει τέτοιες μεθόδους διδασκαλίας.

«Όταν ήρθα σε επαφή με την αδελφή μου είπε ότι η τάξη διδασκόταν για τον Ιησού Χριστό και την προσωπική αμαρτία, ισχυριζόμενη ότι τα παιδιά κλήθηκαν εθελοντικά να προσεγγίσουν την έδρα, ώστε να μπορέσουν να βιώσουν ένα ήπιο πόνο για να αντιληφθούν τι τράβηξε ο Μεσσίας», δήλωσε.

Η Αδελφή Λουδοβίκη αρνείται ότι μαχαίρωσε με βίαιο τρόπο  τον 7χρονο και ισχυρίζεται ότι το έκανε ο ίδιος.

Το σχολείο απέβαλε την καθηγήτρια ενώ ο τοπικός Ιερέας την έχει καλέσει για ανάκριση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE