Ζαχαρίου: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, γι΄ αυτό και παίζουμε επιθετικά»

Ζαχαρίου: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, γι΄ αυτό και παίζουμε επιθετικά»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας και τον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ξέραμε πως θα παίζαμε με δύσκολο αντίπαλο που παίζει με την μπάλα κάτω και ότι θα χρειαζόμασταν πολλά τρεξίματα και νομίζω πως στο τέλος μπορούσαμε να κερδίσουμε

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, γιατί έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Δεν περιμένουμε τον αντίπαλο, αλλά παίζουμε επιθετικά. Δεν φοβόμαστε κανέναν και γι΄ αυτό το λόγο, το παιχνίδι σήμερα ήταν πάνω-κάτω. Πρέπει τώρα να δούμε τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ».

Για τους Κύπριους που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, σχολίασε:

«Δίνει ευκαιρίες σε Κύπριους παίκτες η ομάδα μου, αφού υπάρχει ταλέντο που μπορεί να αξιοποιηθεί. Δεν πιστεύω πως έχουν να ζηλέψουν κάτι από τους ξένους οι Κύπριοι και με σωστή δουλειά, μπορούν να τους ανταγωνιστούν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE