Τουρκία: Τη διακοπή του πρωταθλήματος ζητεί η Φενέρμπαχτσε

Τουρκία: Τη διακοπή του πρωταθλήματος ζητεί η Φενέρμπαχτσε

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο τουρκικό ποδόσφαιρο μετά την επίθεση με πυροβολισμούς στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσε το βράδυ του Σαββάτου.

Ηδη, η διοίκηση της τουρκικής ομάδας ζήτησε επίσημα τη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι και να διαπιστωθεί ποια ήταν τα κίνητρά τους.

"Πιστεύουμε ότι μέχρι να καταλήξουμε όλοι σε συμπεράσματα, μία διακοπή του πρωταθλήματος είναι απαραίτητη. Για μας προέχει η σύλληψη των δραστών" τόνισε η Φενέρμπαχτσε σε ανακοίνωσή της.

Από την πλευρά του ο υπουργός των σπορ στην Τουρκία Καγκατάι Κίλιτς επεσήμανε ότι η επίθεση ήταν απάνθρωπη και ότι πλέον εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και μία προσωρινή διακοπή όλων των πρωταθλημάτων.

Την άμεση σύλληψη των δραστών της επίθεσης ζήτησε τέλος και η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει η παύση της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία – Ο νέος «πάροχος» και οι αλυσιδωτές συνέπειες

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει η παύση της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία – Ο νέος «πάροχος» και οι αλυσιδωτές συνέπειες

Τη διακοπή στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία αποφάσισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ημέρες μετά το δραματικό επεισόδιο στο Οβάλ Γραφείο.