Θεοφάνια στην κατεχόμενη Αμμόχωστο – Δωρεάν μεταφορά από όλες τις πόλεις

Θεοφάνια στην κατεχόμενη Αμμόχωστο – Δωρεάν μεταφορά από όλες τις πόλεις

Στην κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου θα τελεστεί για πέμπτη χρονιά ο εορτασμός των Θεοφανίων

Σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και της Ομάδας Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η Πόλη μας» αναφέρεται ότι από τις 07.30 ως τις 10.30 το πρωί θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανίων στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Εξορινού στην εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου. Των ιερών ακολουθιών θα προστεί ο  Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς.

Στη συνέχεια γύρω στις 11.30 το πρωί θα γίνει στην θαλάσσια περιοχή «Γλώσσα», η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και ο καθαγιασμός των υδάτων.

Για όσους πιστούς επιθυμούν να παρευρεθούν, η μεταφορά θα είναι δωρεάν. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 06.30 το πρωί της Δευτέρας από τον Άγιο Γεώργιο Χαβούζας για τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου. Στις επτά το πρωί θα αναχωρήσουν τα λεωφορεία από την Πλατεία Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου, το χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Λάρνακα και το Κέντρο Χειροτεχνίας στη Λευκωσία.

Για κρατήσεις θέσεων στα λεωφορεία για όλες τις πόλεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στην Χρύσω Χατζηδημητρίου στο τηλέφωνο 99587110 μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE