ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 38χρονου και 49χρονου για διαρρήξεις και κλοπές - Πανάκριβα κοσμήματα στην κατοχή τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 38χρονου και 49χρονου για διαρρήξεις και κλοπές - Πανάκριβα κοσμήματα στην κατοχή τους

Στη σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 38 και 49 ετών προχώρησε την Παρασκευή 03/01, το βράδυ η Αστυνομία στη Λεμεσό.  Οι δύο είναι ύποπτοι για διαρρήξεις και κλοπές.

Η σύλληψη τους έγινε κατορθωτή όταν ο 49χρονος Κροάτης, εντοπίστηκε να οδηγεί κλοπιμαίο αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού.

Από έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι του και στο οποίο διαμένει επίσης ο 38χρονος Σέρβος, βρέθηκαν  πανάκριβα κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας, για τα οποία οι δύο δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις και τα οποία, πιστεύεται από τους ανακριτές ότι είναι κλοπιμαία.

Στην κατοχή των δύο βρέθηκαν επίσης οκτώ  ταυτότητες διαφόρων χωρών και εθνικοτήτων, που πιστεύεται ότι είναι πλαστές.

Οι ύποπτοι αναμένεται  να οδηγηθούν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE