Θρήνος στη Γαλλία: Έσβησε τροχαίο 23χρονος ποδοσφαιριστής

Θρήνος στη Γαλλία: Έσβησε τροχαίο 23χρονος ποδοσφαιριστής

Σε κατάσταση πένθους έχει περιέλθει η Γκινγκάμπ μετά τον θάνατο του 23χρονου ποδοσφαιριστή της, Ναθαέλ Ζουλάν, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Μια απροσδόκητη και άκρως δυσάρεστη είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις της Γκινγκάμπ.

Ο γαλλικός σύλλογος γνωστοποίησε ότι ο επιθετικός του, Ναθαέλ Ζουλάν, «έσβησε» στα 23 του χρόνια, μετά από τροχαίο δυστύχημα στην επιστροφή του από την προπόνηση, βυθίζοντας στο πένθος το κλαμπ αλλά και το γαλλικό ποδόσφαιρο εν γένει.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας ανακοίνωσαν την αναβολή του προγραμματισμένου της σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στην Κονκαρνό για την Ligue 2.

Ο Ζουλάν είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στην Χάβρη, προτού πάρει μεταγραφεί στην Γκινγκάμπ το χειμώνα του 2018 και θεωρούνταν από τους ελπιδοφόρους στράικερ στις επαγγελματικές κατηγορίες της Γαλλίας.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE