Ανόρθωση: Το «διπλό» δεν συνοδεύτηκε με προβλήματα

Ανόρθωση: Το «διπλό» δεν συνοδεύτηκε με προβλήματα

Η τριάρα στο Τσίρειο απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα, έχει τονώσει το ηθικό όλων στην Ανόρθωση.

Η ομάδα της Αμμοχώστου παραμένει στο «κόλπο» για έξοδο στην Ευρώπη, συνοδεύοντας την καλή της απόδοση με ουσία.

Μια τεράστια νίκη για την «Κυρία» που δεν συνοδεύτηκε με προβλήματα. Όπως ενημερώνει επίσημα η ομάδα, τα όποια μικροπροβλήματα έχουν προκύψει από το χθεσινό ματς, δεν εμπνέουν ανησυχία.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες έκαναν σήμερα αποθεραπεία ενώ για αύριο τους δόθηκε ρεπό. Την Μεγάλη Τρίτη επαναρχίζουν οι προπονήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE