ΕΝΤΟΝΕΣ διαμαρτυρίες στο φινάλε – Η φάση στο 90+5′ εξόργισε τον πάγκο της ΑΕΛ

ΕΝΤΟΝΕΣ διαμαρτυρίες στο φινάλε – Η φάση στο 90+5′ εξόργισε τον πάγκο της ΑΕΛ

Ζήτησε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Δόξα η ΑΕΛ όμως ο ρεφ Ανδρέας Κωνσταντίνου έδειξε να συνεχιστεί το ματς και έληξε στο 2-2.

Οι της ΑΕΛ έχουν παράπονα από τον πρωτοεμφανιζόμενο ρεφ Ανδρέα Κωνσταντίνου σε δύο φάσεις.

Η πρώτη φάση στο πρώτο ημίχρονο εδώ: Που ΕΙΔΕ το φάουλ ο ΡΕΦ στο Μακάρειο; Πρώτο του ματς στην Α’ Κατηγορία…

Η φάση όμως που ανάγκασε σχεδόν όλο τον πάγκο της ΑΕΛ να μπει στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη ήταν η φάση στο 90+5′ όταν μετά το σουτ του ο Αγκάνοβιτς βρέθηκε στο έδαφος από επαφή με αμυντικό της Δόξας. Η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι όμως ο ρεφ δεν έδειξε κάτι και ξέσπασαν σε έντονες διαμαρτυρίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE