Μαρτίνος Χριστοφή: «Είχαμε κάποιες ατυχίες»

Μαρτίνος Χριστοφή: «Είχαμε κάποιες ατυχίες»

Οι δηλώσεις του αμυντικού της Δόξας, Μαρτίνου Χριστοφή μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Χάσαμε κάποιες φάσεις μετά το 2-2, αγνοούμε το τρίποντο στην έδρα μας αλλά συνεχίζουμε. Όσοι παίξαμε παλέψαμε και δώσαμε το 100%. Είχαμε κάποιες ατυχίες την εβδομάδα που μας πέρασε και κάναμε τα πάντα για να πάρουμε τον βαθμό που στο τέλος πήραμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE