Η εταιρεία Gulf Air διακόπτει τις πτήσεις της προς τη Βαγδάτη και τη Νατζάφ

Η εταιρεία Gulf Air διακόπτει τις πτήσεις της προς τη Βαγδάτη και τη Νατζάφ

Η αεροπορική εταιρεία Gulf Air του Μπαχρέιν ανέστειλε μέχρι νεωτέρας τις πτήσεις της από και προς τη Βαγδάτη και τη Νατζάφ του Ιράκ για λόγους ασφαλείας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας έγινε μέσω του Twitter, μετά την αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ στη Βαγδάτη που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο επικεφαλής της Δύναμης Κουντς του Ιράν, στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE