ΑΠΟΕΛ: Φυσιοθεραπεία ο Γκόμες

ΑΠΟΕΛ: Φυσιοθεραπεία ο Γκόμες

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ μετά τον χθεσινό αγώνα στο ΓΣΖ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Γκόμες έκανε φυσιοθεραπεία και ο Πάρντο ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα.

Η επίσημη ενημέρωση:

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση. Ο Gomes έκανε φυσιοθεραπεία. Ο Pardo ακολούθησε όλο το πρόγραμμα εκτός από το δίτερμα. Οι υπόλοιποι κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE