Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 21χρονος παρουσιάστηκε την Παρασκευή 3/1 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε όπως η υπόθεση αναβληθεί για την 9η Ιανουαρίου του 2020 και όπως αυτός αφεθεί ελεύθερος με όρους και συγκεκριμένα να παρουσιάζεται στο κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου καθημερινά.
Κατά το ιστορικό της υπόθεσης η διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε τον Μάιο του 2019. Εναντίον του 21χρονου προέκυψε μαρτυρία και καταζητείτο ενώ μόλις την Πέμπτη 2/1 έγινε κατορθωτή η σύλληψη του.
Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας είχε διαφανεί ότι ο δράστης απέσπασε ηλεκτρονικές συσκευές αξίας €6.000.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις