Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα! Επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο και τραυματίες

Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα! Επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο και τραυματίες

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΑΕΛ στην Ελλάδα δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη μετά από ένα απίστευτο... αλλά αληθινό συμβάν.

Συγκεκριμένα, καθώς οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού έστηναν τις κάμερες για το ματς, άγνωστοι τους επιτέθηκαν και τους τραυμάτισαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Η επίθεση στο συνεργείο του ΟΤΕ έγινε έξω από το στάδιο Καυταντζόγλειο, καθώς οι τεχνικοί ετοίμαζαν τις κάμερες για την τηλεοπτική κάλυψη του ματς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι έδρασαν κάτω από αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους.

Τρεις τεχνικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν την εμφάνιση τους στο χώρο και ματαιώθηκε η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE