Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα! Επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο και τραυματίες

Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα! Επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο και τραυματίες

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΑΕΛ στην Ελλάδα δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη μετά από ένα απίστευτο... αλλά αληθινό συμβάν.

Συγκεκριμένα, καθώς οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού έστηναν τις κάμερες για το ματς, άγνωστοι τους επιτέθηκαν και τους τραυμάτισαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Η επίθεση στο συνεργείο του ΟΤΕ έγινε έξω από το στάδιο Καυταντζόγλειο, καθώς οι τεχνικοί ετοίμαζαν τις κάμερες για την τηλεοπτική κάλυψη του ματς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι έδρασαν κάτω από αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους.

Τρεις τεχνικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν την εμφάνιση τους στο χώρο και ματαιώθηκε η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE