ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα! Επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο και τραυματίες

Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα! Επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο και τραυματίες

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΑΕΛ στην Ελλάδα δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη μετά από ένα απίστευτο... αλλά αληθινό συμβάν.

Συγκεκριμένα, καθώς οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού έστηναν τις κάμερες για το ματς, άγνωστοι τους επιτέθηκαν και τους τραυμάτισαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Η επίθεση στο συνεργείο του ΟΤΕ έγινε έξω από το στάδιο Καυταντζόγλειο, καθώς οι τεχνικοί ετοίμαζαν τις κάμερες για την τηλεοπτική κάλυψη του ματς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι έδρασαν κάτω από αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους.

Τρεις τεχνικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν την εμφάνιση τους στο χώρο και ματαιώθηκε η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top