ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνα σημεία στο Τρόοδος- Προειδοποιεί το Τμ. Δασών

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνα σημεία στο Τρόοδος- Προειδοποιεί το Τμ. Δασών

Κινδύνους ασφάλειας και αποπροσανατολισμού εγκυμονεί η χρήση των μονοπατιών του εθνικού δασικού πάρκου Τροόδους, προειδοποιεί το Τμήμα Δασών, σημειώνοντας ότι ιδιαίτερα επικίνδυνα έχουν καταστεί τα μονοπάτια Άρτεμις, Αταλάντη και Περσεφόνη, καθώς και τα παραποτάμια μονοπάτια Λούματα των Αετών, Καννούρες και Καληδόνια. Προτρέπει το κοινό όπως αποφεύγει την χρήση τους μέχρι νεοτέρας.


Σε ανακοίνωση του το Τμήμα Δασών πληροφορεί το κοινό ότι, «λόγω έντονης διάβρωσης, κατολισθήσεων και χιονοπτώσεων στην περιοχή του Τροόδους, η χρήση όλων των Μονοπατιών του Εθνικού Δασικού Πάρκου εγκυμονεί κινδύνους ασφάλειας και αποπροσανατολισμού».

Ιδιαίτερα επικίνδυνα, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, έχουν καταστεί τα Μονοπάτια της κορυφής του Τροόδους: Άρτεμις, Αταλάντη και Περσεφόνη, καθώς και τα παραποτάμια μονοπάτια Λούματα των Αετών, Καννούρες και Καληδόνια.

«Προτρέπεται το κοινό όπως για τη δική του ασφάλεια, αποφεύγει τη χρήση αυτών των Μονοπατιών μέχρι που το Τμήμα  Δασών επανέλθει με νέα σχετική ανακοίνωση», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE