ΠΑΦΟΣ: Νεκρός ο Ανδρέας Κρητιώτης

ΠΑΦΟΣ: Νεκρός ο Ανδρέας Κρητιώτης

O Ανδρέας Κρητιώτης, 60 έτων,  άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι στην Πάφο.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 15:00 το απόγευμα της Πέμπτης 2/1, ο 60χρονος, ο οποίος οδηγούσε το όχημα του σε δρόμο στην Χλώρακα, φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του και το όχημα του βγήκε εκτός πορείας σε παρακείμενο χωράφι όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό διαγνώστηκε ο θάνατος του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 60χρονου αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Παρασκευή 3/1.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. 

Οι εξετάσεις γίνονται από την τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE