ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης- Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης- Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία μετα από καταγγελία ότι από την 1η Ιανουαρίου αγνοειται η τύχη 16χρονης. Δοθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία της.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου, 2020, ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της στην Λεμεσό, από τις 9.45 το πρωί της Δευτέρας, 1ης Ιανουαρίου, 2020, η πιο κάτω εικονιζόμενη Grace Muakana, ηλικίας 16 χρόνων, από το Κονγκό.

Η 16χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.70εκ., με κοντά, μαύρα, σγουρά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE