Το πρόβλημα είναι ο μάνατζερ

Το πρόβλημα είναι ο μάνατζερ

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς τόνισε ότι η αναταραχή στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ραχίμ Στέρλινγκ έχει να κάνει με τις κακές συμβουλές που δέχεται από τον ατζέντη του ο Άγγλος μεσοεπιθετικός.

Ο Στέρλινγκ φέρεται να ζητάει ένα τρελό ποσό από τη Λίβερπουλ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, τη στιγμή που η πρόταση των «Κόκκινων» ήδη είναι αρκετά μεγάλη προς τον 20χρονο μεσοεπιθετικό.

Οι συζητήσεις έχουν «παγώσει» για το καλοκαίρι, ωστόσο ο Ρότζερς φαίνεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης στρέφοντας τα βέλη του προς τον ατζέντη του παίκτη, ο οποίος σύμφωνα με τον τεχνικό της Λίβερπουλ είναι αυτός που έχει φέρει την ανανέωση σε αδιέξοδο.

«Έχω μιλήσει με τον Στέλρινγκ και του έχω εκφράσει την άποψή μου. Είναι ένα νεαρό παιδί που τον έχουν συμβουλέψει να κάνει κάτι άλλο. Ένα 20χρονο παιδί δεν σηκώνει ποτέ το τηλέφωνο για να μιλήσει στο BBC. Ειδικά ο Στέρλινγκ. Αυτό που τον νοιάζει μόνο είναι να παίζει ποδόσφαιρο. Αλλά εφόσον του ζητηθεί από κάποιον τρίτο να το κάνει, τότε θα πράξει αναλόγως», σχολίασε με νόημα ο Ρότζερς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE