Αποφάσεις ναι αλλά όχι κάτω απο πίεση

Αποφάσεις ναι αλλά όχι κάτω απο πίεση

Η διοίκηση του Απόλλωνα ακούει την ανησυχία του κόσμου για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα των γαλάζιων και για αυτό δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί τίποτε αλλα από την άλλη δεν θέλει να πάρει και βεβιασμένα αποφάσεις

Μάλιστα πέραν από την δεδομένη παρουσία στο προπονητικό κέντρο των γαλάζιων του Νίκου Κιρζη για να μιλήσει στους παίκτες κάτι που θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες η διοίκηση των γαλάζιων με νηφαλιότητα θα σκεφτεί ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις που θα κάνει για να βελτιώσει την εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Απόλλωνα.

Τα επόμενα παιχνίδια και ασφαλώς το πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια και κρίσιμο είναι αλλα και ταυτόχρονα καθοριστικό γιατί ο Απόλλωνας θα πρέπει να επιστρέψει αν θέλει το πρωτάθλημα στον δρόμο των επιτυχιών.

Πανίκ0ος Θεοδοσίου  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.