Στα €48,6 δισεκατ. οι καταθέσεις τον Νοέμβριο

Στα €48,6 δισεκατ. οι καταθέσεις τον Νοέμβριο

Μείωση σημειώθηκε στις καταθέσεις σε μηνιαία βάση τον Νοέμβριο του 2019, αλλά θετικός ήταν ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής τους, με το υπόλοιπο των καταθέσεων να φθάνει περίπου τα €48,6 δισεκατομμύρια.

Σύμφωνα με στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα την Πέμπτη η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου οι συνολικές καταθέσεις τον Νοέμβριο 2019 παρουσίασαν καθαρή μείωση €84,1 εκ., σε σύγκριση με καθαρή μείωση €158,3 εκ. τον Οκτώβριο 2019.

Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής ανήλθε στο 2,2%, σε σχέση με 1,8% τον Οκτώβριο 2019.

Το υπόλοιπο των καταθέσεων τον Νοέμβριο 2019 προσέγγισε τα €48,6 δισεκατ.

Παράλληλα, τα συνολικά δάνεια τον Νοέμβριο 2019 παρουσίασαν καθαρή αύξηση €34,9 εκ., σε σύγκριση με καθαρή μείωση €75,0 εκ. τον Οκτώβριο 2019. 

Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής έφθασε στο 1,3%, παραμένοντας σταθερός σε σχέση με τον Οκτώβριο 2019.

Το υπόλοιπο των συνολικών δανείων τον Νοέμβριο 2019 έφθασε στα €34,2 δισεκατ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE