Υποψήφια Δήμαρχος: 'Να μην μετατρέψουμε την Αγία Νάπα σε γειτονιά'

Υποψήφια Δήμαρχος: 'Να μην μετατρέψουμε την Αγία Νάπα σε γειτονιά'

Αυτόνομο Δήμο ζητά για την Αγία Νάπα, η υποψήφια Δήμαρχος Αιμιλία Ευαγγέλου – Ξύδια, η οποία σε γραπτή δήλωση της αναφέρει ότι στο πλαίσιο της τοπικής μεταρρύθμισης, δεν επιθυμεί μετατροπή του Δήμου σε γειτονιά.

Στη δήλωση της η κα. Ξύδια αναφέρει ότι λέει «όχι στη συγχώνευση και τη μετατροπή της Αγίας Νάπας σε γειτονιά» ενώ για τη τοπική μεταρρύθμιση προτείνει διάλογο με τα κόμματα και ζητά αλλαγή της πρότασης για την Αγία Νάπα, διεκδικώντας αυτόνομο Δήμο.

Ακόμα ζητά όπως υπάρξει ένα «μεταβατικό χρονικό διάστημα, συνέργειες υπηρεσιών με γειτονικούς Δήμους και διαβουλεύσεις με τις τοπικές κοινωνίες» αφού όπως αναφέρει «η μεταρρύθμιση δεν είναι υπόθεση των γραφειοκρατών και επιβολής αλλά είναι υπόθεση των πολιτών".

Η κα. Ξύδια υποστηρίζει επίσης ότι «οι τοπικές κοινωνίες έχουν το λόγο, γιατί αυτές αφορά η μεταρρύθμιση. Οι πολίτες ψηφίζουν, επιλέγουν την πορεία για το μέλλον τους μέσα από δημοψηφίσματα».

Η υποψήφια Δήμαρχος Αγίας Νάπας ευχήθηκε «το 2020 να είναι μια δημιουργική χρονιά για την Αγία Νάπα και την Κύπρο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αναμένει αποτέλεσμα από τη συνάντηση της Ντι Κάρλο στην Άγκυρα ο ΠτΔ - Το σχόλιό του για την εγκληματική οργάνωση

Αναμένει αποτέλεσμα από τη συνάντηση της Ντι Κάρλο στην Άγκυρα ο ΠτΔ - Το σχόλιό του για την εγκληματική οργάνωση

Σε αναμονή για ενημέρωση αναφορικά με τις επαφές της Αναπληρώτριας ΓΓ των ΗΕ βρίσκεται η Κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE