Εκτός έδρας μάχες για Ομόνοια 1948 και ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Εκτός έδρας μάχες για Ομόνοια 1948 και ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Με τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής θα ανοίξει η αυλαία του 2020 στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ και οι ομάδες που προπορεύονται θα αγωνιστούν εκτός έδρας.

Η Ομόνοια 1948 που οδηγεί την κούρσα με 31 βαθμούς θα αντιμετωπίσει τον Άτλα Αγλαντζιάς και η δεύτερη της κατάταξης ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς (30 βαθμοί) θα αντιμετωπίσει στον Κόρνο τον Ορφέα Λευκωσίας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Ιανουαρίου (14:30)
Άτλας Αγλαντζιάς – Ομόνοια 1948
Ορφέας Λευκωσίας – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς
ΑΕΠ Πολεμιδιών – Γεροσκήπου FC
Εθνικός Λατσιών – ΑΕΚ Κοράκου
Δόξα Παλαιομετόχου – Κόρνος FC
Πέγεια – ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου
Ασπίς Πύλας – Φοίνικας
Ολυμπιάς Λυμπιών – ΑΕΝ (Κυριακή)

Πρώτος στον πίνακα των σκόρερ ο Γιώργος Ξενοφώντος (ΑΠΕΠ) με 11 τέρματα και ακολουθεί με 9 τέρματα ο Στέφανος Λοϊζου (Κόρνος).

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE