ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ: Συνελήφθη η παραπονούμενη του ρατσιστικού επεισοδίου

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ: Συνελήφθη η παραπονούμενη του ρατσιστικού επεισοδίου

Εξελίξεις σημειώθηκαν σχετικά με την είδηση που απεκάλυψε πρώτο ToThemaOnline, την Τρίτη 31/12, σχετικά με το ένταλμα σύλληψης εναντίον της  γυναίκας που ήταν παραπονούμενη για το επεισόδιο που είχε σημειωθεί σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα στις 5 Οκτωβρίου (2019).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γυναίκα συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, την Τετάρτη 01/01/2020, για την υπόθεση απόπειρας διάρρηξης πολυτελέστατου διαμερίσματος (ρετιρέ) σε πολυκατοικία της Λεμεσού στις 27 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε πως για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 52χρονος από τη Γεωργία ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της απόπειρας διάρρηξης και οδηγούσε van που αγόρασε πρόσφατα η Σ.Ζ., η οποία είναι και η νόμιμη ιδιοκτήτριά του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE