Καφέ της Χαράς: Επέστρεψε και σάρωσε σε τηλεθεάσεις – Δείτε την πρώτη συνάντηση Βάλιας – Μανωλάκη δεκαπέντε χρόνια μετά – VIDEO

Καφέ της Χαράς: Επέστρεψε και σάρωσε σε τηλεθεάσεις – Δείτε την πρώτη συνάντηση Βάλιας – Μανωλάκη δεκαπέντε χρόνια μετά – VIDEO

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης (31/12), μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 Ελλάδος το πολυαναμενόμενο «Καφέ της Χαράς»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από Ελλαδικές ιστοσελίδες η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο και κατέγραψε μέχρι και ποσοστό της τάξεως του 51%.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που η Βάλια συνάντησε μετά από δεκαπέντε χρόνια τον παιδικό της φύλο Μανωλάκη.


Δείτε το απόσπασμα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα fthis.gr πατώντας ΕΔΩ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.