Πρασίνισε η Κύπρος μέσα σε τέσσερις μήνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρασίνισε η Κύπρος μέσα σε τέσσερις μήνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα πράσινα ντύθηκε η Κύπρος τις τελευταίες εβδομάδες, εξαιτίας των ευεργετικών βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν αυτή την περίοδο.

Όπως θα δείτε από τις δορυφορικές εικόνες της σελίδας «ZoomEarth», εργαλείο παρακολούθησής σε πραγματικό χρόνο, δορυφορικών εικόνων για παρατήρηση και πρόβλεψη καιρικών φαινομένων, η Κύπρος άλλαξε χρώμα μέσα σε τέσσερις μήνες.

Λόγω των παρατεταμένων βροχοπτώσεων, σε εναλλαγή με την έντονη ηλιοφάνεια, δημιουργούνται συνθήκες που ευνοούν την φωτοσύνθεση της χλωρίδας σε όλο το νησί.

Έτσι το όμορφο πράσινο χρώμα της Κύπρου, έρχεται κάθε χρόνο τον χειμώνα, να αντικαταστήσει το χάλκινο των καλοκαιρινών μηνών.

Δείτε τις δορυφορικές εικόνες:

Εικόνα από την πρώτη Σεπτεμβρίου 2019


Εικόνα από την 31η Δεκεμβρίου 2019

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE